metsäpalvelu tanninen

Monipuoliset Metsäalan sekä Puidenhoitopalvelut Pohjois-Savon(Varkauden), Etelä- Savon, Keski-Suomen sekä Etelä-Suomen Alueella. Metsäpalvelu Tanniselta

Olemme Metsäalan ja Puidenhoitopalveluihin erikoistunut yritys Varkaudesta. Hoitoleikkaukset sekä puidenkaadot aina turvallisesti ja vastuullisesti myös ahtaissa paikoissa ja rakennusten lähellä. Suoritamme työmme ripeästi ja sovitussa aikataulussa. 

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää.

Metsäalan palveluja ammattitaidolla jo 7- vuoden ajan.

Tarjoamme monipuolisia Metsuri sekä Arboristipalveluja Pohjois-Savon(Varkauden), Etelä-Savon, Keski-Suomen sekä Etelä-Suomen alueella. Toteutamme puiden hoitoleikkaukset. Teemme myös latvustuentoja repeytymien estämiseksi ja korjaamiseksi. Kaadamme puita kiipeilytekniikalla rakennetussa ympäristössä.

Soita jo tänään!

Puunkaatoa turvallisesti ja aikataulussa

Palveluihimme kuuluvat niin tonttipuiden kaato yksityishenkilöille kuin myrskytuhojen raivaukset yksityis- ja yritysasiakkaille. Toteutamme myös sähkölinjojen raivausta sähköyhtiöille. 

Oletko yksityishenkilö ja tarvitset puiden kaatoa tontiltasi sähkölinjojen läheisyydestä? Ota yhteyttä, niin hoidetaan asia kuntoon.
Suoritamme myös puiden kaatoja nosturin avulla. Toimimme silloin yhteistyössä nosturiyrityksen kanssa ja kaadamme isot ja vaaralliset puut turvallisesti.

Puunkaadon palveluhinnasto ja -kuvaukset

 Palveluihin kuuluu itsessään puunkaato. Lisäpalveluita ovat Karsinta, Pätkintä asiakkaan haluttuun määrämittaan. Risujen poisvienti on myös lisäpalvelua(Hinta sovitaan kuormien mukaan). Lisäpalveluina on ollut jo vuodesta 2016 Kantojenjyrsintä. Tapauskohtainen hinnoittelu paikanpäällä.

 • Puunkaato suorakaatona

  N.50-80€ ensimmäinen puu

 • Puunkaato taljalla

  N. 100 € / ensimmäinen puu

 • Tunkkikaato

  N. 100 € / ensimmäinen puu

 • Karsinta

  Tapauskohtainen

 • Pätkiminen

  Tapauskohtainen

 • Klapitus

  Tapauskohtainen

 • Risujen poisvienti

  Tapauskohtainen

Puunkaato kiipeilytekniikalla

 • Helppo kaato

  Alkaen 150-200 € / puu

  yksihaarainen ja vähäoksainen puu. Eikä rakennuksia yms alla. Sisältää aina alamiehen sekä Arboristin

 • Keskivaikea kaato

  Alkaen 250-500 € / puu

  Puussa on paljon oksia, sekä haaroja monia ja ne ovat rakennusten päällä Sisältää aina Alamiehen sekä Arboristin

 • Vaikea kaato

  Alkaen 500 € / puu

  Puun oksat ja latvat ovat laajasti rakennusten päällä tai puun juurella on suojaamatonta rakennetta. Tällöin oksat lasketaan yksitellen alas köysien kanssa. Sisältää aina alamiehen sekä Arboristin