metsäpalvelu tanninen

Monipuoliset Metsäalan sekä arboristipalvelut Varkaudessa ja Pohjois-Savon, Etelä- Savon, Keski-Suomen sekä Etelä-Suomen Alueella. Metsäpalvelu Tanniselta

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Olemme Metsäalan ja Arboristipalveluihin erikoistunut yritys Varkaudesta. Kaadamme puut aina turvallisesti ja vastuullisesti myös ahtaissa paikoissa ja rakennusten lähellä. Suoritamme työmme ripeästi ja sovitussa aikataulussa. 

Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää.

Arboristipalveluja huolellisesti ja ammattitaidolla 

Tarjoamme monipuolisia arboristipalveluja Pohjois-Savon, Etelä-Savon, Keski-Suomen sekä Etelä-Suomen alueella. Toteutamme puiden hoitoleikkaukset, jotta puu saadaan kasvamaan paremmin ja ravinteikkaimmin. Teemme myös latvustuentoja repeytymien estämiseksi ja korjaamiseksi. Kaadamme puita kiipeilytekniikalla rakennetussa ympäristössä. Pidämme huolen

rakennusten ja ympäristön turvallisuudesta.

Soita jo tänään!

Puunkaatoa turvallisesti ja aikataulussa

Palveluihimme kuuluvat niin tonttipuiden kaato yksityishenkilöille kuin myrskytuhojen raivaukset yksityis- ja yritysasiakkaille. Toteutamme myös sähkölinjojen raivausta sähköyhtiöille. 

Oletko yksityishenkilö ja tarvitset puiden kaatoa tontiltasi sähkölinjojen läheisyydestä? Ota yhteyttä, niin hoidetaan asia kuntoon.
Suoritamme myös puiden kaatoja nosturin avulla. Toimimme silloin yhteistyössä nosturiyrityksen kanssa ja kaadamme isot ja vaaralliset puut turvallisesti.

Puunkaadon palveluhinnasto ja -kuvaukset

Puunkaato sisältää aina itse puunkaadon karsimisesta veloitamme 40€+alv/puu. Lisäksi pätkimme puun haluamasi mittaan 40€+alv/puu. Tarjoamme myös tapauskohtaisesti lisäpalveluita, kuten risujen poisviennin alkaen 75€+alv/kuorma, haketuksen 75€+alv/h ja kannon jyrsinnän 1,20€ per cm/kanto. Kysy lisätietoja lisäpalveluistamme.

 • Puunkaato suorakaatona

  80 € / ensimmäinen puu

 • Puunkaato taljalla

  100 € / ensimmäinen puu

 • Tunkkikaato

  100 € / ensimmäinen puu

 • Karsinta

  40€+alv/puu

 • Pätkiminen

  40€+alv/puu

 • Klapitus

  80eur - 300€/puu+alv

 • Risujen poisvienti

  alkaen 75€+alv kuorma

Puunkaato kiipeilytekniikalla

 • Helppo kaato

  Alkaen 150-200 € / puu

  yksihaarainen ja vähäoksainen puu

 • Keskivaikea kaato

  Alkaen 250-500 € / puu

  Puussa on paljon oksia, sekä haaroja monia ja ne ovat rakennusten päällä

 • Vaikea kaato

  Alkaen 500 € / puu

  Puun oksat ja latvat ovat laajasti rakennusten päällä tai puun juurella on suojaamatonta rakennetta. Tällöin oksat lasketaan yksitellen alas köysien kanssa.